Медали за казанлъшките танцови двойки в Несебър

Над 100 двойки от участваха в открития турнир и Купа България в Несебър на 21 юни, събота.
С успех за пореден път на подиума в надпреварата за Купата е танцовата двойка на клуб „Киара Н“ Иван Матанов и Полина Куцарова, при юноши младша възраст. В изпълнение на латиноамерикански танци чаровният дует е със сребърните медали. Възпитаниците на Николай Тенев и Антония Каярова Персиян Господинов и Доменика Мирчева в същата възрастова група на стандартни танци остана със 5-то място.10393825_717752794955391_8529921898680204698_n
С три медала от турнирите край морето е двойката на КСТ „Роза“ Калоян Бялков и Симона Семова. Младежите, които се състезават в клас 15 В имат две трети места в Открития турнир за Купа Несебър 2014 и са носители на бронз от Купа България при „стандартни танци“. На „латина“ имат четвърто място. С бронзови медали от Купа България на „стандарт“ са Стоян Петров и Десислава Тенева в клас 18В+В, пети са в Открития турнир. Треньори на талантливите спортисти са Петър и Ваня Радеви, които от години развиват и налагат спортните танци като един от най-успешно развиващите се спортове на територията на Община Казанлък.

За двете танцови школи предстои горещ месец юли. От 3 до 6 юли Албена е домакин на държавните първенства  I и II ранг и международен турнир. За повечето клубове от страната това ще е последното състезание преди началото на лятната пауза. По традиция в края на август е Купа Бургас.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram