Любо Ганев забрани секса по време на мач

На волейболистите ни съм им забранил секса само по време на мач. Иначе във всяко друго време им е позволено да го правят.

Това сподели водачът на волейболната ни делегация в Лондон Любо Ганев. По този начин той се пошегува на въпроса ще позволи ли на приятелките и съпругите на състезателите ни да са до тях по време на Олимпийските игри.

Тези питания станаха актуални след пристигането на приятелките на Цветан Соколов и Теодор Тодоров. Двете дори получиха билети за мача с Полша днес, пише вестник „Труд“.

Ганев се надява момчетата да мислят само за победи и волейбол, след като не са лишени от нищо в олимпийското село и да се борят само за победи.

„Ние сметки не си правим. Излизаме за победа срещу всеки един съперник, пък каквото стане. Искам да сме концентрирани срещу всеки един отбор.

И няма значение дали той се води по-силен или по-слаб на хартия, ние трябва да се борим за победа“, сподели още Любо Ганев.

В първия си двубой на Игрите родните национали победиха домакините от Великобритания с 3:0 и това им вдъхна увереност, че могат да се класират за четвъртфиналите. За там продължават първите четири отбора от двете групи.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram