Казанлък домакин на състезание по плажен волейбол?!

Нови турнири в Казанлък напролет, можем да станем домакини и на състезание по плажен волейбол

Въпреки приключването на сезона в женския елит, за голяма част от състезателките на „Казанлък Волей“ предстоят още много тренировки в зала и участие във финали на първенството за старша възраст. „Ще се борим за разпределението на медалите или поне за влизане в четворката на най-добрите отбори, коментира изпълнителен директор на „Казанлък Волей“ Деко Григоров.Три или четири от представителките на клуба ще бъдат повикани в разширения състав за квалификациите, в които ще участват девойки младша възраст на България, даващи шанс за класиране на световно първенство. Турнирът ще се състои в Свищов.
Стартира и втория полусезон за по-малките гарнитури на клуба – момичетата до 15 години, девойки-младша възраст и юношите-младша възраст. Направени са заявки и за два домакински турнира- за момичета до 15г. и ЮМВ, като стремежите на отборите ще бъдат успешни класирания във всяка една от възрастовите групи, с очаквания и за още медали след първия спечелен за клуба- бронзовият в женското първенство.
От „Казанлък Волей“ възнамеряват да изненадат и зарадват казанлъчани с една модерна придобивка, ако разбира се, Община Казанлък подкрепи начинанието за изграждане на терен за практикуването на плажен волейбол. Определеното за това място е непосредствено до входа на СК „Арсенал“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram