Книгата „Богатството ни приляга“ бе представена в деветия модул от Академия „Чароид“ на „Хармония СПА“ – Видео

Родовият терапевт Аида Марковска и психологът Ваня Кънева представиха в Казанлък дебютната си съвместна книга „Богатството ни приляга“. Те гостуваха тук по покана на  Клуб „Хармония СПА“, а домакин на събитието бе арт студио „Ненова и Лангуров“.

Книгата разказва за позитивната нагласа към изобилието в живота и трите опорни точки, които ще отведат читателя към него – силата на рода, собствената психологическа устойчивост и съзидание, и благоденствието.

Вълнуващата среща завърши с дискусия, по време на която бяха повдигнати въпроси, свързани с изобилието и нагласите ни към живота. Тя бе част от деветия модул на Академия „Чароид“ на клуб Хармония СПА, чиято цел е да се обменят знания и опит в областта на човешкото здраве, с представяне на модерни бюти лайн и СПА техники, минерално хранене, гео медицина, дианетика, квантови и холистични практики и др.

За още полезни съвети и предстоящи събития, организирани в полза на нашето здраве, красота, грижа за тялото, поддържане на красивия външен вид може да следите от страницата на Club Harmonia Spa.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *