Учредяват фенклуб на „Казанлък Волей“

Около 1000 подписа ще бъдат събрани за учредяване на фен клуб на ВК „Казанлък Волей“. Това ще стане до дни, твърди бизнесменът Иван Дойчев, който е един от инициаторите за създаването му и неформален лидер.
Благодарение на това, че Казанлък има свой представителен отбор, много от местните представители на бизнеса са изявили желание да помагат с налични средства. Така например, голяма розоварна дарява средства, с които са били направени екипите за децата от школата. Други фирми също са пожелали да подкрепят отборите, под една или друга форма. Феновете, освен морална подкрепа, също ще имат възможност да подпомогат клуба.
Членовете на фенклуба на „Казанлък Волей“ ще лобират за по-активна подкрепа от страна на Община Казанлък, тъй като според Дойчев , успехите на волейболния клуб са неоспорими и това е най-успешният спорт за града в последните години, с много сериозна ДЮШ, треньорски екип и най-много домакински турнири.
Подписите се събират на стадион „Севтополис“, обявиха още организаторите. От ръководството на „Казанлък Волей“ приветстват намеренията за създаване на фен клуб , каквито имат отборите с традиция във развиването на този спорт, с почитатели от всички възрасти.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram