Елена Стойчева – лицето на ГОРД в Казанлък

Гражданското обединение за реална демокрация (ГОРД) представи в Казанлък Приоритети и програма на сдружението в навечерието на парламентарните избори и общинския си координатор за Казанлък и региона – икономистът Елена Стойчева. За среща с медиите пристигнаха лидерът на ГОРД Слави Бинев, проф. Крюстьо Петков, като представител на гражданското сдружение от икономисти и експерти „Глас“
, регионалният координатор за Югоизточна България д-р Георги Георгиев, ММА боецът Станислав Недков– член на Политическия съвет и председател на младежката организация, полк. Стоян Стоянов, който също е част от екипа на ГОРД.
ГОРД не е пол. Партия, а политическа организация, обединение между политическите партии и личности. С това започна представянето на екипа си лидерът на сдружението Слави Бинев.
Около 40 експерта в различни области на науката, културата и спорта са дали съгласието си да бъдат част от екипа на сдружението.
Бившият синдикалист проф. Кръстьо Петков обяви , че в неделя ще бъде подписано споразумение за съвместно участие в изборите на трите партии ГОРД, ОБТ и Защита, а името на коалицията ще бъде „Свободна България“, към която може да се присъединят и още няколко формации. Възможно е в 10 избирателни района ГОРД и нейните коалиционни партньори да имат изцяло граждански листи за предстоящите парламентарни избори. Тъй като се вслушваме в протеста на хората, водим активен диалог с инициативни групи на протестиращите граждани, допълни проф. Петков
Общинският координатор на ГОРД бизнесдамата Елена Стойчева, която освен експерт в своята област има и известен опит в политиката, със сигурност ще присъства в избирателните листи на ГОРД, при това в челните редици, по думите на координатора за ЮИ регион д-р Георги Георгиев.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram