Цветни Гафове за избора на Царица Роза

„Това да не е предизборна кампания“ – питаха хората в голямата зала на ДК „Арсенал“,  където протече очакваният от казанлъчани Избор на Царица Роза 2015.

Очевидно по сценарий на Общината, кандидатките за царица роза се обръщаха постоянно с „г-жо Стоянова“ при собственото си представяне. Забавно бе, че на голяма част от кандидатките представянето почти приключи до там. Една от тях почти направи анализ дейността на кметицата, която невъзмутимо гледаше представянето на красавиците.

Самата вечер започна с 20-сет минутно представяне на журито. Това, бе повече от ненужно, тъй като имената в него говориха сами за себе си. Все пак присъстваха двама почетни граждани като проф. Начев и Мъжът на годината Тео, Юлия Попова Царица Роза 2013, Николай Тенев ръководител на спортен клуб „Киара – Н“… Имаше и такива, който не бяха толкова познати на казанлъчани, но вероятно познати на кметската управа. Проф. Начев, категорично, заяви, че журито е било единодушно и никой не му е влиял.

Друг от многото забавни факти, бе, че при обявяването на Царица Роза, тя така и не получи своята лента, на която е изписано „Царица Роза 2015“.  Кметът Галина Стоянова забрави да и я сложи, но след фойерверк шоуто, къде деликатно, къде припряно го направи и замаза гафа, от който трябваше да е ясно, че сме избрали царица на старозагорски МОЛ.

Като цяло, публиката се забавляваше най-много на представянето на момичетата, което за мнозина, бе направо кошмарно.

Царица Роза и нейните подгласнички, освен красиви в тази част, бяха просто перфектни.

Очаквайте видео подробности…

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram