Драгомир Стойнев: Кандидатът на БСП за кмет на Казанлък ще е патрон на петия турнир по футбол и тенис

Кандидатът от БСП за кмет на община Казанлък ще бъде патрон на петия турнир, който ще се проведе наесен, това каза Драгомир Стойнев, зам.-председател на НС на БСП  и депутат от Старозагорски регион, на церемонията по награждаването на победителите в пролетния турнир по футбол и тенис. По думите му кандидатурата на казанлъшките социалисти е честен и достоен човек и ще подкрепя пълноценно спорта. Стойнев благодари на участниците и за коректната и честна игра на финалите.

Над 150 бяха участниците от 12 до 42 години в двата спорта, зрителите само в първия ден на спортния комплекс „Шампион” наброяваха около 300 души. По мнението на организатори, публика и медии финалните двубои бяха най-оспорваните  до сега в двата спорта за 4-те издания на турнира. В това издание в средата на май участваха ученици, бизнесмени, директори, адвокати, полицаи, настоящи и бивши футболисти, данъчни служители, наемни войници, работници, предприемачи и др. Голяма част от тях  участват и печелят в регионални  и спортни турнири.

Като бивш футболист от школата на елитен столичен клуб Стойнев поздрави футболистите за играта, себераздаването, спортния хъс и честната игра, надделяла във финалите. Той награди, асистиран от Царица Роза 2006 Ваня Николова, най-добрата ракета  в топ3 Йордани Джурджев, следван от Митко Костадинов и Георги Чушев. В смесените двойки шампиони са Костадинов-Михайлова след отказ на Чушев-Маринова, трети са Маркова-Костадинов.

Наградите включваха популярни маркови спортни принадлежности,  купи получиха и победителите при цар футбол от тима  на „Наикс”, в чийто състав е и най-добрият вратар Иван Няголов. Отличеният голмайстор Християн Димов е от отбора на „Юнайтед” с отбелязани 8 гола.

Капитаните Даниел Прангов и Христо Атанасов благодариха на  Драгомир Стойнев за организирането на 4-ия турнир и за подкрепата му, която оказва за спорта в община Казанлък. Това стори и дебютантът-победител  на тенис кортовете Йордани Джурджев. Спортната фамилия (баща и син) Андон и Данаил Петрови се заканиха да организират наесен още по-силен  и непредсказуем турнир и с участието на казанлъшкия традиционен спорт-колоездене.

IMG_0829IMG_0949IMG_0957IMG_0962

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram