Удължаване на затваряне на части от ул. „Бачо Киро“ и бул. „Розова долина“

До 14 юли 2023 г., петък, се удължава въведената временна организация на участъци за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Бачо Киро“  в Казанлък, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, както следва:

– В участъка  от кръстовището  на ул.„Бачо Киро“ с ул.„Тонзос“ до  кръстовището с бул.„Розова долина“, северното пътно платно.

Продължава въведеният временен режим на движение на ППС по обходните  улици: ул.„Тонзос“, ул.„Цар Иван Шишман“ към съществуващата улична мрежа в града

Продължава въведената временна организация на участъци за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по бул.„Розова долина“, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата в град Казанлък, както следва:

– В участъка от кръстовището на бул.„Розова долина“ с ул.„Бачо Киро“             /кръговото/ до кръстовището с ул.„Цар Иван Шишман“, източното пътно платно.

Продължава въведеният временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.„Тонзос“, ул.„Цар Иван Шишман“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените в движението в посочените участъци са свързани с изпълнението на проект на „ВиК“ЕООД – Стара Загора в Казанлък по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа в града и ще важат от 08,00 часа до 17,00 часа на 14.07.2023г., петък, включително.

За посочения период вместо спирката на комплекс „Здраве“ за градски линии №2, №10, №11 и №13 ще се ползва спирка „Универмаг“ срещу ДСК на бул.“Княз Александър Батенберг“.

За междуселищните №3 и №14 вместо спирката на комплекс „Здраве“ ще се ползва спирката на бившата Виенска сладкарница на бул.“23 Пехотен Шипченски полк“№30А.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram