Победа за България, победа и за Казанлък!

Коментарът е на треньора от школата на „Розова долина“ Мариян Василев, който заедно с отборите – набор 2007 и 2008 на казанлъшкия клуб е на подготвителен лагер в Кранево. Край морето младите надежди на казанлъшкия футбол изиграха първите си контроли от лятната подготовка и показаха завидна форма, побеждавайки силни противници, с които премериха сили тези дни. Набор 2007 на „Розова долина“, който наесен започва участието си в пловдивската група, се представи достойно срещу отбор от Армения и получи поздравленията на своя треньор за добрата игра. Най-много положителни емоции обаче донесе победата на набор 2008 над „Арарат Ереван“ (Армения ) с 1-3. Попадения за нашите момчета отбелязаха Марио Бесов, Раян Дочев и Велислав Тодоров.

При набор 2007 арменският тим надделя над „Розова долина“ с 2-1.

„Отбелязахме ранно попадение дело на Иван Сотиров, надиграхме шампионите на Армения, но допуснахме загуба след две наши груби индивидуални грешки. Въпреки загубата, отборът се доближи максимално до търсения облик! Гордея се с вас момчета!“, написа треньорът Мариян Василев.

Утре и двата състава на Казанлък играят срещу съперник от родното първенство – „Спартак“ Варна. Ще премерим сили с още една силна ДЮШ. Изключително полезни мачове, доволен съм от това, което показаха в играта и двата ни отбора. Много добро представяне за набор 2008 срещу силен съперник със състезатели, които играят в националната селекция. Тази победа е и за Казанлък“, коментира наставникът на казанлъшките футболисти.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram