„Трябва да съм луда“ ще има своята премиера в Казанлък на 12 юни

„Трябва да съм луда“ , това е заглавието на близо 60-минутния игрален филм на Юнайтед Авангард Артист и НЧ „Възродена Искра“ , който ще бъде представен пред казанлъчани на 12 юни от 19 часа в Дома на културата „Арсенал“. Той е заснет по едноименната театрална постановка на Румен Сомов, който е и режисьор на лентата. Главната роля се изпълнява от Ивелина Павлова – участничка в конкурса Царица Роза 2012 , която в момента учи актьорско майсторство в Благоевградския университет. Монтажът е дело на Любомира Касабова, която е също студентка в Благоевград, първи курс .
Безбюджетната лента е заснета изцяло в Казанлък за близо година и половина, разказват създателите и и близо година е писана оригиналната музика към нея. Всички песни са авторски, като към екипа се присъединяват и Иво Караиванов и Група „Грамофон“. Филмът разказва за трафика на хора и неразделно свързаните с него насилие и проституция.
Оператор на „Трабва да съм луда“ е Иван Янев, който по думите на Румен Сомов, започвайки да прави филма е единственият човек, който знае с какво точно се захваща. Филмът е заснет само с една камера.
„Трябва да съм луда“ е първият пълнометражен филм, произведен в читалище , коментираха създателите му и той е шанс за много хора да се изяват.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram