Татяна Дончева в Казанлък: Съпротива на силовото управление!

„ГЕРБ и БСП са в съглашателство в Казанлък. Емблемата на този мандат е събореното общинско училище. Дилетантското управление. Трябва да бъдат прекъснати схемите на фалшивите проекти, от които някой иска да открадне”. Това заяви в Казанлък Татяна Дончева

Хората от Казанлък не трябва да се страхуват от силовото управление на ГЕРБ, да се съпротивляват срещу тази олигархия, която в Казанлък е в съглашателство с БСП, посочи още Татяна Дончева
„Емблемата на Казанлък за този мандат е събореното общинско училище, което е от най- престижните в общината ви. Санирано преди три години. Това означава, че така са похарчени парите ви за нещо, което е отвън привидно санирано, привидно боядисано, но всъщност рушащо се. Това означава избор на нов кмет, извън сегашната централна управа, коментира още Дончева, която обяви своята подкрепа за независимият Стефан Манчоров с бюлетина №30.
„Това е изключително дилетански подход”, изтъкна Дончева и още: „ Хората може би смятат, че дългът на общината не ги интересува, защото никой не е дошъл в дома им и като частен съдия-изпълнител, не им прибира покъщнината за покриване на дълга, но фалитът на общината касае всички граждани. Фалитът на общината рискува част от общинските сгради, част от общинската собственост. Фалитът на общината може да означава проблеми в събирането на боклука ви, в елементарни мероприятия по благоустройство. Така че, това е важно”, коментира Татяна Дончева.
Тя анализира: „Казанлък очевидно има проблеми с влизането на Общината в схемите на големите, което трябва да бъде прекъснато”.
Татяна Дончева бе категорична: „ Да има всички симптоми за съглашателство между управата на ГЕРБ и местните БСП активисти, които много отдавна са купени и продадени от Ковачки, но това е тяхна воля. Така че, гражданите на Казанлък трябва да направят един абсолютно разумен избор. На нови хора, извън схемите, хора, които могат бързо да влязат в Общината, бързо да влязат в проблемите и бързичко, в крачка да търсят ефективни решения. Нямате, според мен, никакъв друг разумен път. Това означава избор на нов кмет извън сегашната централна управа и извън притесненията, че ако дойде нов кмет, който не е от ГЕРБ, виждате ли, ще спре финансирането на града. Нито ще ви спре държавният бюджет, най-много да ви спре някой фалшив проект, от който някой иска да открадне 70-80% и да го разпредели по веригата и от който въобще нямате нужда.  Това означава избор на № 30 в интегралната бюлетина за кмет за независимият кандидат Стефан Манчоров.
Аз смятам, че е вандалско поведението на ГЕРБ, което показва по всякакъв начин силовост. И като късаш и хвърляш плакати на противници, и като им хакваш сайтовете и като ги заплашваш кандидатите от листите, че ще бъдат уволнени, че ще имат неприятности, че ще имат данъчни ревизии и какво ли не, ражда съпротива. Просто гражданите решават много неща. И аз мисля, че в интерес на Казанлък е това скъсване на града с вече наредените схеми”.

TD11

 

 

 

 

 

 

 

TD12

 

 

 

 

 

Предизборен щаб на независимия кандидат за кмет на Община Казанлък Стефан Манчоров
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram