От днес можем да гласуваме за Царица Роза 2020

Стартира специално създаденият сайт https://queenrose.eu за конкурса за избор на Царица Роза 2020 в Казанлък, който ще се проведе за първи път онлайн. 24 са претендентките за короната тази година, но визитките им, както и актуални снимки на момичетата липсват. От Общината обявиха готовност скоро да ги публикуват. Остава неясен и съставът на журито.

В интернет страницата на най-стария конкурс за красота у нас, освен възможност за онлайн регистрация на претендентките, е публикувана историята на красивата надпревара назад в годините, галерия с видеа от предишни конкурси, както и хронологично представяне на носителките на авторитетната титла назад във времето, до далечната 1960 г.
За да гласувате, отворете уеб браузъра (web browser), в полето на адрес бара трябва да изпишете queenrose.eu. Следват стъпките:
• Кликнете на „ПРЕТЕНДЕНТКИ”;
• Изберете Вашата претендентка;
• Кликнете на появилата се икона „сърце”;
• Изпишете Вашия e-mail;
• Потвърдете във Вашия e-mail гласуването;
Онлайн конкурсът ще се проведе в сайта https://queenrose.eu от днес до сутринта на 1 юни 2020 година, когато ще бъдат обявени Царица Роза 2020 и нейните подгласнички. В периода 25 май – 1 юни 2020 година гласуването ще се осъществява единствено чрез регистриран e-mail. За посочения период от един e-mail адрес ще може да се гласува само веднъж.
На 5-и юни е планирана официалната церемония по коронясване на Царица Роза 2020 г. от нейната предшественичка.
Новият формат на провеждане се наложи заради противоепидемичните мерки срещу covid-19 в страната.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram