Откриха Търговско-сервизен център на „Мегатрон” в Стара Загора

„За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод откриването на търговско-сервизен център на „Мегатрон“ в Стара Загора.
Зная, че фирмата е сред най-бързо развиващите се компании в България, търгуващи със земеделска техника, която е с изключително високо качество, както и строителна техника. Разбира се, постигнатите резултати се дължат на професионалната работа на целия екип на фирма „Мегатрон“.
Без съмнение качествената техника позволява по-добра обработка на земята и повишаване на добивите.
В Стара Загора е Тракийския университет, където се предлага качествено и модерно образование в сферата на аграрните науки. Вярвам, че регионът има потенциал за развитие на земеделие и това ще спомогне за осигуряването на нови работни места в сектора.
На всички, които ще работят в новия търговско- сервизен център в Стара Загора от сърце желая крепко здраве и много успехи, каза в приветствието си Областният управител Живка Аладжова на церемонията по официалното откриване на търговско-сервизния център на „Мегатрон“ в Стара Загора.
Лентата прерязаха областният управител Живка Аладжова, изпълнителният директор на „Мегатрон“ Ифтах Шахам и кметът на община Стара Загора Живко Тодоров.
Сградата разполага с шоурум, складове, сервизни помещения, помещения за отдих.
„Мегатрон“ предлага на българския пазар земеделска техника на водещи световни производители, сред които JOHN DEERE и KUHN. Компанията предлага пълната гама земеделски машини, необходими за селското стопанство, както и строителна техника с марката Bobcat и Doosan .
Търговско-сервизният център в Стара Загора се намира на ул. „Димитровградско шосе“ 1-ви км.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram