Областният управител Живка Алаждова дари лични средства за нуждите на Дома за стари хора в Старозагорски минерални бани

„Много се радвам, че днес имам възможността да се срещна с Вас. Искам да бъда полезна със средствата, които дарявам днес. Това е моята първа, но не последна инициатива, тъй като всичко, онова, което имаме днес, в голяма степен, имаме благодарение на Вас „, каза областният управител Живка Аладжова на възрастните хора от Дома за стари хора в Старозагорски минерални бани на 15 януари 2014 година. Тя дари лични средства за нуждите на домуващите.
Директорът на Дома за стари хора Илия Александров благодари на областния управител за жеста, който прави. В Дома за стари хора са настанени 95 души. Те посрещнаха областния управител Живка Аладжова изключително топло.
Областният управител Живка Аладжова разгледа Дома и се запозна лично с много от възрастните хора. Тя видя условията, в които живеят домуващите.
Припомняме Ви, че в навечерието на коледните празници Областният управител Живка Аладжова призова кметовете на общини и председателите на Общински съвети в област Стара Загора да изберат електронната пред хартиена картичка, а спестените средства да дарят на Дома за стари хора в Старозагорски минерални бани.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram