Хуманитарната гимназия в Казанлък изпрати тържествено своите абитуриенти – Видео

На тържеството по случай патронния празник на Профилираната Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“, в присъствието на учители, директорът Румена Петрова, ученици и гости на събитието, бяха връчени грамотите за отличен успех и заслуги на абитуриенти от випуск 2024 г. 63-ма зрелостници завършват учебната година с пожелания за продължаващо обучение и успешна реализация.

14 дванайсетокласници на гимназията бяха наградени от своите учители Светла Димова, Светлин Гочев и Наталия Бяндова. Те имат отлично представяне в олимпиади, училищни състезания от календара на МОН, национални и международни конкурси, и в спорта.

От името на своите съученици, Йоана Чолбанова прочете благодарствен адрес към преподавателите на ПХГ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Хуманитарната гимназия в Казанлък изпрати тържествено своите абитуриенти – Видео

  1. И вратата да купят тя също датира с паметника, да не издребнявам за странния дрес код само по инициатива на момичетата и това ли са само абитуриентите годни за снимка около 45 човека с учителите. В интерес на истината винаги властта се е стремила да пропъжда добрите учители неугодни за личните ползи с добро отношение към всички непоказваща ежедневно изразения социален стандарт и общоугодно родителско мнение по длъжностен ранг, тогава и сега без значение от политическото течение няма разлика в такива дребни ползотворни действия в днешно време

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *