Образователният център на град Казанлък!

В най-големия образователен център на град Казанлък „Смарти Кидс“ има по нещо за всяко дете!

С млад и съвременен екип от преподаватели занятията при нас се провеждат под формата на игра, а учебният процес е интересен и увлекателен за всички! 

Децата учат и усвояват знания неусетно, ангажирани в образователни занимания. Може да научете повече за всеки курс в описанието по-долу в статията.

Запишете вашето дете на курс по избор при нас и се уверете сами в методиката на курсовете ни! Преди да се запишете официално, имате право на един безплатен пробен урок! Очакваме ви с много усмивки и добро настроение!


Заповядайте при нас!  

Какво ще намерите в нашия център:

Курс по Лего роботика с г-н Иван

В часовете ни по лего роботика, децата учат по модела на STEM обучението и това им позволява да затвърждават знания между различни предмети, фокусирайки се върху технологии и предприемачество, математика и науки. В курсовете по Лего роботика учениците от 6 до 10 години правят първи стъпки в компютърното моделиране, докато задълбочават своите умения в:

––> програмиране в среда

––> Scratch (блокчета с икони и с думички)

––> компютърно моделиране

––> инженерен дизайн

––> физика, механика

––> технологии, науки, математика

––> дигитална грамотност, разказване на истории

––> социално-емоционални компетентности и езикова култура

Разгледайте снимки и видеа от курса на страницата ни във Фейсбук

Школа по рисуване с г-ца Ивайла

В курса ни по рисуване предлагаме: рисуване с различни техники, като: пастели, акварел, темпера, моливи, рисуване върху текстил, колажи от снимки, техника с вълна, артистичен грим, пластилин и глина, скулптури от хартия, творчество с мъниста и още много креативни задачи. Всеки един от часовете ни съчетава творческа и приложна задача, а децата очакват следващия си час с нетърпение! Нашата школа – „Абсттакт“ е мястото за развитието на малките творци на Казанлък! 

Разгледайте снимки и видеа от курса на страницата ни във Фейсбук

Курс по Ментална аритметика с г-ца Моника


Менталната аритметика е алтернативна система за смятане, която може да се използва както за запознаване на децата с математиката преди училище, така и за изучаване на методологията успоредно с училищното смятане. Изучавайки тази техника, децата първоначално се научават да смятат на абакус като усъвършенстват процеса на броене, научавайки все повече формули за бързо смятане. В последствие, те преминават към ментално смятане като си представят абакуса на ум. Това е моментът, в който учениците започват да правят всички изчисления с невероятна скорост и точност! И се справят повече от добре!

Разгледайте снимки и видеа от курса на страницата ни във Фейсбук

Курс по Увлекателна математика с г-жа Хриси

Курсът ни по „Увлекателна математика“ е чудесна предучилищна подготовка за вашето дете! Това е въвеждащ курс към Менталната аритметика. В него най-малките ни ученици се запознават с основните понятия в математиката, учат се да пишат и познават цифрите, геометричните форми и обеми, развиват фината си моторика и концентрация, започват да решават задачи с абакус. Не на последно място, придобиват увереност и мотивация за училище! 

Разгледайте снимки и видеа от курса на страницата ни във Фейсбук

Курс по Английски език с г-жа Кармен 

Чудесен курс за запознаване на децата с чужд език! Курсът ни по английски е базиран изцяло на методиката на Oxfort и предлага съвременeн подход и структура на часа. С много образователни игри и песни, децата се учат да познават, казват и пишат буквите от английската азбука, както и да развият своя речников запас от чужди думи, с които успешно да съставят своите първи изречения! 

Очакваме ви с много усмивки и добро настроение!


Свържете се със нас!  

Тел: 0877609023

Е-мейл: kazanlak@smarty-kids.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram