ГЕРБ–СДС с бюлетина №22: Залагаме на политики за стабилна България в сигурна Европа (видео)

Фокусът на кампанията в община Казанлък е под мотото „Проверете здравето си – заложете на сигурността“

Трима са казанлъчаните, които са включени в листата с кандидати за депутати на ГЕРБ–СДС в 27-ми Старозагорски избирателен район на изборите 2 в 1 на 9 юни. Те заемат трето, шесто и дванайсето място в 22-членната листа.

На трета позиция е досегашният депутат Илияна Жекова, стана ясно на пресконференция на ГЕРБ днес, на която официално бяха представени кандидатите от Казанлък. Жекова призова да се гласува с бюлетина №22, за да приключат експериментите с държавата.

Шестото място заема 38-годишният лютиер Пламен Едрев, който притежава множество международни награди за инструментите си. Семеен е с едно дете.

Пламен Георгиев на 35 години, бивш кмет на град Крън, е поставен на 12-то място. Има бакалавърска степен по макроикономика, следва магистратура по политически науки. Семеен с едно дете.

Фокусът на кампанията ще е поставен върху здравето на хората, обяви Младен Желев – председател на Предизборния щаб, и посочи, че лекарите от ГЕРБ д-р Стефка Димитрова, д-р Белчо Белчев, д-р Красимир Пейчев, д-р Мехмед Мехмедов и магистър-фармацевтът Иван Гитев ще са двигателя на  активностите под мотото „Проверете здравето си – заложете на сигурността“.

Мобилните лекарски екипи на ГЕРБ ще посетят всички населени места в общината със специално оборудван автомобил с ЕКГ, глюкомери, апарати за кръвно налягане.

„Идеята е всички граждани да могат да се възползват напълно безплатно“, подчерта Младен Желев и поясни, че графикът ще бъде публикуван в идните дни.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *