Мъж се закани да съди посегнали на караваната му по „законите на улицата“

Вчера в 20.44ч. в РУ-Казанлък е получено съобщение, че за времето 3-4 септември е извършена кражба на гумени уплътнения от лек автомобил „Фолксваген“, който бил паркиран на улица в Казанлък и са срязани четирите гуми. Това съобщи ОДМВР-Стара Загора. Местопроизшествието е посетено от полицейски екип. Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК.

Собственикът на каравана, намирала се в съседство с пострадалия автомобил и също пострадала от покушение на непълнолетни, Станимир Георгиев, публикува пост в популярна казанлъшка група във Фейсбук, в който уточни, че е готов да публикува видео запис от вандалския акт, както и да посочи имената на децата, посегнали на караваната и колата. Георгиев посочва, че ще изпълни заканата си, ако полицията не си свърши работата. Собственикът на пострадалия автомобил заяви, че ще прибегне до прилагането на „законите на улицата“.

Ето и целият пост на Станимир Георгиев:

„Мами гледайте си децата. Въпросната кола снощи беше вандализирана от няколко неадекватни хлапета на по 15-16 години. Бяха разбили и караваната ми, при което ги хванах на местопрестъплението. Хванатите естествено се оправдаха, че не са правили нищо и приятелчетата им, които са избягали, били правили. Направих им снимки и ги оставих на полицията. Тъй като имам липси и поражения в караваната, няма да оставя нещата така и няколко дни ще изчакам да видя полицита какво ще направи. Ако няма резултат, първото, което ще направя е да ви запозная със снимките и имената на децата и родителите, а следващото е – като тези малки уанабита искат да се правят на улични бандити и съда не може да ги съди като непълнолетни, е да ги съдим по законите на улицата. И после ще запаля телефоните и имейлите на всички институции за жалби към всички намесени в евентуалната неадекватна развръзка на случая и криворазбрано правосъдие!

Ако някой родител се разпознае… да си знае!“, пише Станимир Георгиев /на снимката горе/.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram