Ученици на СУ „Екзарх Антим I“ поздравиха казанлъчани с Деня на Европа

В Деня на Европа младшите посланици на Европейския парламент от СУ „Екзарх Антим I“ споделиха с гражданите на Казанлък своята вяра в ценностите на Европейския съюз и предоставиха информация на минувачите за предстоящите избори за Европейския парламент от 6 до 9 юни 2024 г.

По-късно днес, посланиците Симона Каменова, Камелия Димитрова и Мадлен Славова от XI в клас посетиха XII областна Панорама на професионалното образование и кариерно ориентиране в Дом на културата „Арсенал“ гр. Казанлък и се срещнаха с ученици от професионалните училища, на които раздадоха учебни материали за ЕС и за предстоящите избори и за да ги насърчат да проявят активност и да упражнят правото си на глас за бъдещето на Европа.

Видео, създадено от първите младши посланици на Европейския парламент от СУ „Екзарх Антим I“:

По време на Дванадесетата областна панорама на професионалното образование и кариерно ориентиране в община Казанлък СУ “Екзарх Антим I” представи и своите специалности пред кандидат-осмокласниците.

Специалността „Икономика и мениджмънт“ с интензивно изучаване на английски език е със срок на обучение 5 години и е ориентирана предимно към ученици, търсещи реализация в сферата на икономиката и фирменото управление. Тази широкоспектърна обучителната програма Ви предоставя необходимите знания и опит, за да се интегрирате успешно във всеки вид съвременен бизнес. Учениците от специалност „Икономика и мениджмънт“ получават не само фундаментални теоретични познания по изучаваната материя, но и възможност да се запознаят отблизо с практическите особености на професиите, свързани със специалността. По време на обучителния процес се акцентира върху развитието на аналитичното мислене и мениджърските способности на всеки ученик.

Профил “Чужди езици” предлага интензивно изучаване на английски език и немски език.

В профил “Музика” можеш да развиваш своите музикални умения с профилиращи предмети музика, информационни технологии и трети профилиращ предмет по избор.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *