Виолина Николова победи в първия етап на конкурс за най-красива и добра волейболистка

Състезателката на ВК „Казанлък“ и студентка в НСА „Васил Левски” Виолина Николова спечели най-много гласове в първия етап на конкурса Мис BGvolleyball.com.
Относно волейболната си кариера състезателката споделя, че отново ще облече екипа на „Казанлък“ и през новия сезон. В момента красивата спортистка лекува травма в глезена, но се чувства в лятно настроение и мечтае за победа на отбора си в новия шампионат. Тази година Виолина стигна до още един успех, като част от тима на НСА, с който спечели студенския шампионат по волейбол.
Според класацията, още една представителка на ВК „Казанлък“ е в Топ 10 на най-красивите състезателки. Това е девическият национал Елица Баракова. Елица Баракова
Гласуването за най-красивата и талантлива волейболистка в първенството на България за последния сезон 2013/14 – Мис BGvolleyball.com 2014  започна на 30 април и продължи до 30 юни, в резултат на което бе определено класирането сред 28-те претендентки за короната.
Най-много читателски гласове си спечели Виолина Николова, след като събра 534 и си осигури първото място. На следващите три места е триото от ЦСКА (София) Кристиана Петличка, Джесика Николова и Гергана Димитрова.  Елица Баракова от Казанлък бе класирана на осмо място. Златена Салабашева

Извън десетката остана още една казанлъчанка – чаровната Златена Салабашева, която остана на 12-то място.Либерото Кристин Колчагова също бе номинирана в допитването и влезе на 22 позиция.
Първите десет волейболистки продължават във втория етап на конкурса, който трябва да завърши на 31 октомври.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram