Брожението против отказа за влизане в „Б“ футболаната група най-силно във Фейсбук

 

Силата на бунтарството на казанлъчани е могъща, но само във Фейсбук, става ясно от резултатите от анкетата на Пресс ТВ. Отговорилите на въпроса: „Одобрявате ли решението на Община Казанлък и на Управителния съвет на ФК „Розова долина“ да не приемат поканата на БФС да играем в професионалния футбол?“, като превес е осъдено от тях.

54% са категорични, че е срам и позор след 22 години е пропусната възможността казанлъшкият тим да влезе в „Б“ група. Други 28% смятат, че е трябвало Общината и Управителния съвет да приемат поканата и да търсят възможности за финансиране. „Скоро няма да има такъв шанс, догодина „В“ групата ще е много силна“ са посочили като отговор 4%, тази опция допълва горните две като цяло в посока на разочарованието и възмущението, което се оказа само в социалните мрежи, тъй като на организираните три протест по този повод се явиха няколко десетки фенове на футбола в Казанлък. Между тях не бяха самите футболисти от „Розова долина“.

На мнение, че Казанлък няма пари и време за организация за участие на отбора във Втора лига, са едва 8% от доброволно участвалите в допитването на Пресс ТВ.

Общо 5% са апатичните по проблема-2% от тях декларират, че са на море и повече ги вълнува състоянието на Митьо Очите, другите 3% гледат Европейското и казанлъшкия футбол не ги интересува.

13474180_1209133372439530_312420093_n

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram