Нивелин Неделчев (Черганово): Предвиждам цялостен ремонт на Здравната служба и разкриване на зъболекарски кабинет

Цялостен ремонт на Здравната служба и обособяване на зъболекарски кабинет предвижда да направи кандидатът за кмет на село Черганово Нивелин Неделчев. По отношение на пътната инфраструктура е планирал подмяна на водопровод и асфалтиране на четири улици. „Не искам да заблуждавам хората, че ще асфалтирам много повече улици от тези, които знам, че със сигурност мога да направя. Не съм от хората, които дават обещания и не ги спазват”, каза по време на предизборната си среща с черганци Неделчев. Той е кандидат за кмет трети мандат, издигнат от ПП ГЕРБ, и този път в Програмата си за развитие на селото е заложил на конкретика, за да е ясно какво точно ще направи и как.

Сред амбициите на Нивелин Неделчев е изграждането на поливна система в централния парк на селото, както и на вело алея от кът за отдих „Дива Теменуга“ до свързването им с вело алея – с. Розово, и подпомагане на съществуващия боксов клуб.

„Подмяната на уличното осветление също е на дневен ред за мен. Искам да заменим старите електрически тела и лампи с модерни енергоспестяващи. Първият етап вече се изпълнява в гр. Казанлък, гр. Крън, с. Розово и гр. Шипка”, каза още кандидатът за кмет.

Наскоро, заедно с кандидатите за общински съветници Кремена Коруджиева и Борис Кърчев, Неделчев представи пред широката общественост идейния проект, подкрепен и от кандидат-кмета на Община Казанлък Галина Стоянова, за изграждане на писта за мото крос и ендуро крос. Тогава той показа и писмо от федерацията по мотокрос, която подкрепя инициативата на кмета. За изграждане на съоръжението ще се разчита на Община Казанлък и частни инвеститори, като самият терен е до ракетната площадка в с. Черганово.

Добрите идеи на Нивелин Неделчев можете да подкрепите с №7 в бюлетината. За Кремена Коруджиева, която също е от Черганово, можете да гласувате също с №7 в бюлетината с кандидати за общински съветници.

Купуването и продаване на гласове е престъпление.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram