П. Костадинов за речта на Борисов: С грешна стратегия и назидателно говорене, политически дефицит не се компенсира!

Позволих си лошата хигиена да гледам около 20 минути парламентарен контрол. Може и да съм нищожен среден специалист по ядрена електроника, с трети разряд, но съм политолог по висше образование. Бях сигурен, че ще има дефиле на политическата пропаганда. В опит за смекчаване на корона последствията за избягалите грешно от оперативна отговорност.

Обобщение: С грешна стратегия, неаргументирано, пискливо, назидателно и нехаризматично говорене, политически дефицит не се компенсира!

Констатирам остра необходимост от селектирането на млади и силно подготвени политолози, с неотменимо право да говорят истината и неотменимо задължение да ги слушате и изпълнявате казаното.


Пиша всичко това при остра непоносимост към нарцистично-просташката стилистика на премиера Бойко Борисов. И констатирам 3:0 за него. ИЗПОЛЗВАЙТЕ КАРАНТИНАТА РАЦИОНАЛНО И ЛЕЧЕБНО! ВИРУСЪТ ДЪЛБАЕ В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВИ ДРОБОВЕ И Е ИЗМАМНО УСЕЩАНЕТО ЗА СИЛНА КОНДИЦИЯ.


Това, което видях потвърждава, за съжаление, казаното от президента Радев, че премиерът е обигран политик. А вие или се чувствате удобно или капацитетът ви е за предучилищно политическо обучение, несимпатични ми представители на опозицията в българския парламент.

https://web.facebook.com/jamie.jambo.3/posts/10222610114029649

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram