Пасков: Мутафчийски върши нещо страшно – мачка, създава депресия и паника (ВИДЕО)

В книгата си «1984» Джоржд Оруел пише за министерството на истината, което намираше и изтриваше всички тези записи и събитя на предидошлите исторически моменти и факти, които не съответстваха на текущата политическа повеля – пренаписваше се историята. То се занимаваше с това да определя кое е «черно», кое е «бяло»; «войната» беше мир, а «мирът» -война. Точно в такова време живеем, защото министерството на истината вече физически присъства. Това сподели Пламен Пасков.

Според него такава цензура сега се наблюдава при ситуацията с коронавируса, като дава пример, че всеки, който каже нещо против коронавируса, е преследван.

«Лидерът на ПП ВъзражданеКостадин Костадинов, който прояви здрав разум, беше подложен на съдебно преследване и му беше наложена гаранция от 20 хил. лв. Проф. Асена Стоименова и Волен Сидеров също бяха подложени на преследване», заяви Пасков.

«Генерал Мутафчйски върши нещо страшно вредно и опасно за голяма част от българите. Той мачка, създава депресия, панка , Той смазва хората, които не разбират от медицина», коментира той действията на Националния оперативен щаб.

Евроком

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ikX9k2PvQcY&feature=emb_logo

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram