Разчлененият труп, открит в Стара Загора, е на 42-годишен мъж

Тялото на 42-годишен мъж бе открито разчленено, а частите му изхвърлени в различни контейнери в кв.“Трите чучура“ в Стара Загора, потвърдиха от полицията.

Старозагорец открил вчера случайно две човешки ръце в съд за смет, опаковани в чувал и подал сигнал за зловещата находка до блок 23 на „Трите чучура“. По-късно от друг контейнер изскочили торса и долните крайници в хода на разследването. Частите били прибрани в найлонови торби, а след това и ръзхвърляни в четири различни места из квартала. Към момента четири групи от полицаи извършват претърсване на района.

След установяването на самоличността на зверски убития и насечен мъж имало и заподозрян, не е изключено да има и арест до часове, уточниха от ОДМВР в Стара Загора.

Полицаи не помнят друг подобен инцидент в района.

От 17:00 ч. днес съвместен брифинг ще дадат Окръжна прокуратура – Стара Загора и ОД на МВР – Стара Загора по повод разкритото тежко криминално престъпление – убийство. Изявление ще направят Дичо Атанасов – окръжен прокурор на Стара Загора и ст. комисар Стоян Стоянов – директор на ОДМВР – Стара Загора.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram