Успешен изпит и семинар за възпитаниците на Драгомил Иванов

По покана на Сенсей Драгомил Иванов – президент и треньор на Карате клуб Севт-I в Хуманитарната гимназия “ Св. Св. Кирил и Методий“ в Казанлък се проведе изпит и семинар с участието на Сенсей Лъчезар Ненов / 5-ти Дан / – Главен инструктор и вицепрезидент на Българска Федерация Шотокан Карате-До. 10 от възпитаниците на треньора Драгомил Иванов успешно преминаха през изпита за придобиване на степени.
Лъчезар Ненов, който удостои децата с присъствието си за изпита, проведе и три тренировки с младите каратеки на Клуба по карате „СевтІ“, с цел повишаване техническото им ниво.Той е председател на младежката техническа комисия на Шотокан Карате До на обединените нации (SKDUN) и капитан на международния инструкторски курс (Kenshusei) на Международната Японска Карате Асоциация (IJKA)
10 от 15-те възпитаника на клуб по карате „СевтІ“ ще участват в предстоящия национален турнир по карате, който ще се проведе на 16 и 17 март в София. Треньорът Драгомил Иванов ще изпробва състезателите си във всички възрастови групи – деца, юноши младша и старша възраст и мъже.

М. Ганева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram