Успехи за КСТ „Роза“ и в Пазарджик

Очаквано Атанас Русев и Симона Янева – най-успешната танцова двойка на КСТ „Роза”останаха без конкуренция за първото място в „стандартните танци” на турнира за Купа България в Пазарджик. Успешно представяне направиха при юношите-младша възраст Калоян Бялков и Симона Семова, които са с две втори места, а Стоян Петров и Десислава Тенева останаха четвърти на „стандарт”при старшата възраст. С 8-мо място при състезателите на 19г. са Иван Гитев и Милена Тенева, също при изпълнение на стандартни танци.

Дуетът Русев-Янева спечели медал и в Открития турнир, но са втори в клас 18A+A, а Иван Гитев и Милена Тенева в полуфинала са с осмо място (клас 18Б+Б).

Със златен медал в Открития турнир е танцовата двойка на клуб „Роза”Николай Ламбов и Габриела Инджова в своя клас 9Е.

Следващият турнир за танцьорите и треньорите им Петър и Ваня Радеви е в Поморие на 4 май. Край морето ще се проведе ІІІ кръг За Купа България и Открит турнир. Веднага след това КСТ”Роза” приема следващия кръг на състезанията За Купа България – на 11 май.

„Вече сме задвижили организацията на турнира”, коментира треньорката Ваня Радева. „Подготвяме поканите, залата и всичко необходимо около провеждането  на състезанието”, допълват от успешния треньорски тандем Радеви.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram