„Розова долина“ допусна първата си загуба за полусезона

ФК „Розова долина“ записа първата си загуба от началото на сезона, след като загуби с 4:2 при гостуването си в Първомай. Отборът на „Борислав“ изигра най-силния си мач от поне 10 години насам, написа клубният сайт на домакините.

Двубоят започна с гол за „Розова долина“ още в 13-та, след като Емил Рачев с глава успя да отбележи.

Първомайци изравниха в 21-ата минута чрез Шаби Османов, отбелязал първия гол във вратата на „Розова долина“ през новия сезон.

След това футболистите на „Борислав“ заиграха по-уверено и потърсиха второ попадение. Грешка в отбрана в даденото от съдията продължение позволи на Григор Георгиев да вкара втори гол за „Розова долина“.

В 56-ата минута влезлият в игра Валентин Сливов бе изпуснат от защитниците на „Розова долина“ и се откъсна сам срещу вратата, но бе задържан за фланелката от последния в отбраната играч. При изпълнение на пряк свободен удар капитанът на „Борислав“ Пейо Батинов изравни резултата за втори път.

Попадението даде криле на първомайци и те успяха да отбележат набързо други две – в 64-ата минута чрез Георги Петров и в 79-ата, след като ветеранът Александър Стойчев добави за 4:2.

Източник и снимка: fcborislav.com

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram