„Розите“ потопиха „Арда“

Дъжд от голове заваля на „Севтополис“ днес, за радост на зажаднелите за футболни зрелища казанлъшки фенове.

ФК „Розова долина“ успя да разбие гостуващия ФК „Арда“ в 27-ми кръг на първенството в Трета лига – Югоизточна група, като футболистите на Казанлък отбелязаха пет попадения по време на срещата и пропуснаха още куп възможности да направят разликата в резултата по-убедителна.

С няколко бързи гола „Розова долина“ установи пълна доминация на терена още в първото полувреме. В 24-та минута домакините поведоха с гол на Николай Стоичков, след пас на Григор Георгиев отляво. По идентичен начин Иван Чергев успя да удвои резултата в 25-та минута, а Григор Георгиев добави третото попадение за своя отбор , като секунди след подновяването на играта вкара и третия гол за „Розова долина“(46 -та минута).

Впечатляващо изпълнение на Ахмед Фаиков в 75-та мин., при което нападателят ни премина през цялата защита на „Арда“, за да вкара поредния гол за в мрежата на „Арда“. Отново Георгиев вкара за 5:0 , а гостите от Кърджали пък ще бъдат запомнени с една единствена атака, завършила с удар в гредата. На два пъти Чергев също удари гредите след самостоятелен рейд.

„Розова долина“ приключи двубоя срещу „Арда“ с 5:0 и добро самочувствие преди следващия кръг, на 26 април, когато казанлъшкият тим ще гостува на „Асеновец-2005“ Асеновград. Тимът ни продължава да е четвърти в таблицата на подреждането, на точка зад ОФК „Карнобат“.

За ФК „Розова долина“ в титулярния състав играха: Александър Петрунов, Димов, Махмуд, Христов, Николай Георгиев, Апостолов – капитан, Фаиков, Петров, Григор Георгиев, Иван Чергев, Стоичков.
Старши треньор: Александър Георгиев

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram