Първа спортна изява за Матанов – Куцарова след ваканцията. Богато лято за децата от Школата по спортни танци на „Искра – 1860“

Танцовата двойка от Клуба по спортни танци „Киара-Н“ Иван Матанов и Полина Куцарова ще участват в престижния международен турнир по спортни танци в Бургас в неделя (2-ри септември 2012), информират ръководителите на Клуба Николай Тенев и Антония Каярова.

Иван и Поли ще се състезават за призовите места в латиноамериканската програма на турнира, в която конкуренти ще са двойки от водещи държави в този спорт – Русия, Италия, Англия, Молдова и др.

Над 200 танцови двойки от цял свят ще вземат участие в турнира, като в групата деца до 11 години на Иван и Поли, ще вземат участие над 30 танцови двойки.

Лятото за децата от „Киара – Н“ и от Школата по спортни танци към НЧ „Искра – 1860″ бе богато на празнични изяви край морето. Варна, Поморие, Равда, Созопол, Слънчев бряг, Приморско и други черноморски курорти аплодираха горещо невероятните таланти и поднесоха нови покани за танци.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram