Петър Дочев и Ваня Соколова остават с ВК „Казанлък“ и след края на сезона

На свое съвещание в края на работната седмица ръководството на ВК „Казанлък“ обсъди важни организационни задачи за финала на състезателната година в ДЮШ на клуба. В началото на лятото предстоят последни финали на републиканските първенства за девойки младша възраст на клуба и момичета до 15 години.

От 20 май Казанлък отново ще бъде домакин на заключителен турнир за определяне на шампионите на България по волейбол при момичета до 10 години. Финалните мачове са в Казанлък, като надпреварата на 20 и 21 май ще протече в двете спортни зали „Багира“ и „Севтополис“. Участие на финали ще запишат и най-малките възпитанички на ВК „Казанлък“. На 29 май в София и Пазарджик момичета до 15 години, водени от Лариса Китипова, ще спорят за медалите на републиканското първенство в тази възрастова група. Съпернички на нашите състезателки, които ще играят срещите си в Пазарджик, са домакините, представителките на „Левски“ София и „Пирин“ Разлог.На 7 юни предстоят републикански финали в Казанлък за девойки младша възраст.
Още една от новините, произлезли от заседанието на волейболната управа, е че треньорът Петър Дочев и неговият помощник в женския тим на ВК „Казанлък“ Ваня Соколова са преподписали своите договори с клуба и ще продължат да водят отбора към по-добро класиране в новия сезон на дамското първенство. А междувременно, клубът ще назначи още един треньор в ДЮШ, тъй като целите са успешно да се работи, както с женското направление, така и с подрастващите, които също бележат успехи при последните си участия в състезания за Казанлък и волейболната школа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram