КСТ „Роза“ с пълен комплект медали от Открития турнир на „Киара-Н“

„КСТ“ Роза с треньори Петър и Ваня Радеви прибави още медали към богата си колекция. Този път отличията възпитаниците на спортния клуб спечелиха от турнира в Казанлък, който се проведе в зала „Багира“ тази събота.
Един от най-добрите танцови дуети на Казанлък Николай Ламбов – Габриела Инджова очаквано победи в своя клас 9 Е. Малките танцьори на клуб „Роза“ обезоръжиха конкуренцията си в спора за първото място при най-малките танцови двойки.
На турнира в Казанлък КСТ „Роза“ се поздрави с успехи и при по-големите състезатели, където бяха спечелени сребърен и бронзови медали. Стоян Петров и Десислава Тенева, клас 15 В „стандарт“ се класираха втори, единствено отсъпиха пред представителите на клуб „Несебър“ и шампиони на страната в тази възрастова група Иван Петров и Надя Янева.
Още две танцови двойки на КСТ „Роза“ се качиха на почетната стълбичка в зала „Багира“. Това са носителите на бронзови медалиРадостин Николов – ДесиславаИванова в 13 D, на които остава само точка до преминаването в по-горен клас и чаровните Иван Томов и Румина Курдова (клас 18В+В „латина“).
Следващата отправна точка за Петър и Ваня Радеви и техните състезатели е Русе, където на 23-24.11.ще се проведе международният турнир Ruse International Open 2013. В първата половина на декември следват още две прояви в календара – Maribor Open 2013 в Словения 6-8 декември и ОТ и Купа България в Бургас на 14 и 15 декември. Годината ще завърши предколедно с организиране за поредна година благотворителен бал за танцовите двойки на клуб „Роза“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram