„Киара –Н” с шест медала от своя турнир в зала „Багира”

Над 200 двойки, сред които и некартотекирани, както и солови изпълнители участваха в организирания за трета поредна година от клуб „Киара –Н“ Открит турнир в зала „Багира“.
Казанлъшкият клуб с треньори Николай Тенев и Антония Каярова спечели 2 златни и 4 сребърни медала от участието си в напреварата, която се проведе в две части.
Венко Венков и Лидия Елкина са златни медалисти в клас 11Е, а Марко Георгиев и Гергана Миланова оглавиха класирането в 18С+С.
Сребърни медали при най-малките в клас 9 Е завоюва двойката на клуб „Киара- Н“ Християн Въгляров и Мария Рахими.
Сребро и за Георги Аспарухов – София Рахими в клас 11Е, за Персиан Господинов – Доменика Мирчева в клас 13Д и за Иван Матанов – Полина Куцарова (клас 13С).
В Открития турнир Клубът по спортни танци при НЧ „Искра“ „Киара Н“ участва със 7 от танцовите си двойки. Девет дуета се състезаваха при некартотекираните двойки, където децата на треньорите Николай Тенев и Антония Каярова спечелиха две първи, четири втори и три трети места.
„Киара –Н“ може да се похвали и с първо и трето място при момичета „соло“, една нова категория, която вече е валидна за състезанията на БФСТ.
Следващо състезание за казанлъшкия клуб е международен турнир в Банско 30 ноември-1 декември.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram