Клуб „Роза“ отново с купи и медали

Танцовата двойка на клуб „Роза“/Казанлък/- Стоян Петров и Десислава Тенева е с първо място и златен медал от участието си в надпреварата за купа „България“, която се проведе в Сливен. Стоян и Десислава се състезават в групата на юношите старша възраст, с треньори фамилията Радеви. Те оглавиха на финала класирането на „стандарт“. С  четвърто място останаха на „латина“при младежите другите ни представители в състезанието Иван Томов – Румина Курдова. Двойката е с бронз от Открития турнир в клас 18 Б+Б на турнира с името „Сливен-Туида’2013“.
По-малките танцови двойки на КСТ „Роза“ участваха в Открития турнир на гр. Сливен и направиха достойно представяне като играха на финал. В клас 13 D Радостин Николов и Десислава Иванова са пети в класирането. Благовест Бойчев и Марчела Василева са с шесто място в групата си.
При по-големите 15C Петко Терзиев и Милена Огнянова също останаха шести на финала при изпълнението на латино-американски и стандартни танци.
Клуб „Роза“ имаше участие и при некартотекираните двойки, където също направи впечатляващо представяне чрез Мартин Бялков – Виктория Петрова, при 11-годишните двойки, и Ерик Милев – Паулина Танева. И двата танцови дуета са с първи места в Открития турнир на Сливен в местната зала „Васил Левски“.
Още при дебюта си 11-годишите Стоян Нейков и Елис Табакова, също двойка без картотека, грабна медал -сребро при изпълненията на „латина“. Второ място при момичета „соло“ завоюва седмокласничката Ванеса Николова. 

Ганева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram