Миролюбиво реми без гол в „гладиаторска битка без бодли“

 В мач от 12-ия кръг  на Югоизточната „В“ група „Розова долина“ игра на стадион „Севтополис“ в Казанлък с „гладиаторите“  от „Спартак -С 94″/Пловдив/.  След  мач с много „борба“ по терена , двата тима  не успяха да  се „излъжат“ и записаха нулево равенство. Срещата бе много равностойна и като цяло не предложи много голови положения за публиката от близо едва стотина души.

В 28-ата минута домакините имаха единствената си по-смислена възможност за попадение, след пас на Александър Георгиев към опитния Боян Нейчев не завърши с успех. В 35-ата минута „Спартак“ имаше добра възможност да открие резултата след изпълнение на пряк свободен удар, но вратарят на „розите“ -Златко Георгиев се намеси добре на два пъти.След почивката играта не се промени кой знае колко и действията бяха повече в средата на терена.

Във 92-ата минута на срещата „спартаклии“ пропуснаха да си тръгнат с трите точки. Центриране на Байрев попадна у Ирфан Юсеинов, но той не можа да овладее топката по най-добрия начин и пропусна да отбележи от стопроцентова ситуация.След това „розите“ имаха претенции за дузпа след „волейболен удар“ с ръка от гостуващ играч.

Във фаталния 13 кръг гостуваме на 3 ноември на „Асеновец“/Асеновград/. С 11 точки след 11 мача сме 12-ти от 17 тима при „аматьорите“.

Ганев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram