„Казанлък“ бие и „Славия“ след два часа игра и инфарктен мач

Великолепният отбор на „Казанлък Волей“ продължава победния си ход в женската „Демакс лига“ и със 17 точки тимът ни остава лидер в шампионата при дамите.

В осмия кръг от надпреварата днес съставът ни победи в инфарктен мач с 3:2 (23:25, 25:18, 25:22, 21:25, 15:11) състезателките на „Славия“ при гостуването им в спортна зала „Багира“. „Белите“ поведоха в първата част, но последва много силна игра на тима на Казанлък, който иззе водачеството, на свой ред наказа гостенките и продължи да доминира в третата част. Изключително оспорван бе четвъртият гейм, когато „Белите“ поведоха в резултата и независимо от опитите на момичетата ни да догонят и стопят изоставането си, натрупаната преднина за славистките изравни геймовете преди решителния тайбрейк. Именно тук съставът ни показа характер, доминира и очаквано взе крайния успех с 3:2.

В 9-и кръг, воденият от треньорите Борислав Крачанов, Александър Стоянов и Методи Маринов състав на ВК „Казанлък“ гостува на ЦСКА в София. Срещата ще се играе на 5 февруари.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram