В школата на „Розите“ продължават да жънат успехи

Набор 2009 на „Розова долина“, воден от треньора си Антим Паральов“ записа дванадесетия си мач със „суха“ мрежа – непозволявайки на съперниците си да вкарат дори един гол в поредицата от мачове. В поредния, „Розите“ категорично се наложиха с 1:0 над „Миньор“ Раднево и затвърдиха мястото си на лидер при U15 в групата, в която казанлъчани играят срещу година по-големи противници.

„Отборът на гостите беше избрал изцяло защитна тактика и това до голяма степен затрудни нашия отбор. Нямахме свободни пространства и намирахме трудно път към вратата на противника. Гостите нито веднъж не затрудниха нашия вратар, но се защитаваха доста умело“, разказа наставникът на юношите ни Антим Паральов. Голмайстор за отбора става Радостин Иванов, който улучи и два пъти гредите на противника .

В школата на „Розите“ успешно представяне в надпреварата на своята група бележи и набор 2010-2011, който постигна категорична победа при гостуването си в Чирпан и отбеляза шест гола във вратата на домакините. За успеха над Чирпан с 0:6 в последния кръг имат заслуги Самуел Митев, който вкара 2 гола, Росен Желев – също с 2 попадения, Бейхан Сюнетчиев и „розата“ в състава на момчетата ни – Зорница Коева, която също се разписа в срещата за успеха на своя тим.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram