Възпитанички на волейболната ни школа напредват в конкурса за Мис

Доскорошната капитанка на „Казанлък Волей“ Виолина Николова оглави класирането след първия етап на конкурса за Мис BGvoleyball.com 2017, съобщиха организаторите.

190-сантиметровата централна блокировачка събра най-голям вот на читателите, но надпреварата за короната продължава със следващи два етапа, в които може да настъпи промяна. Второто място е за Силвия Андреева от „Раковски“ (Димитровград), следвана от съотборничката на Виолина в „Берое“ Йоана Николова, която бе с отбора на Казанлък във всички сезони на женското първенство от началото на създаването му. Третата казанлъчанка в класацията – Елица Баракова, също ще продължи в следващ етап на надпреварата, тъй като е на пето място по предпочитания.

Дванадесет състезателки започнаха в надпреварата за Мис BGvolleyball.com 2017, като в първия етап на конкурса се гласуваше по снимка. Втората фаза ще продължи до края на септември, като претендентките ще отговарят на въпроси, подготвени от екипа на сайта. В третата фаза ще останат само пет от момичетата.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram