ВК“Казанлък“ посреща тази вечер отбора на „Славия-СУ“

В 1/4-финалните плейофи тази вечер от 17.00 часа казанлъшките волейболистки ще се изправят срещу тима на „Славия-СУ”. По програма като четвърти в крайното класиране момичетата на старши треньора Петър Дочев ще спорят за място на полуфиналите срещу 5-ия в подреждането, отбора на „Славия”.
Първата среща между двата тима днес. В този мач казанлъчанки ще бъдат домакини и ще играят пред своя публика – в спортна зала „Багира”.
Отборът на Левски (София), който спечели първо място в класирането, ще се включи директно на полуфинал.Останалите отбори от второ до седмо място ще изиграят допълнителни серии на ниво четвъртфинали, като завършилият на второ място отбор на „Марица“ (Пловдив) ще играе със седмия „Спартак 1996“ (Плевен).
Третият ЦСКА среща студентките от ЕПУ (Перник), които са шести. Сериите са до две победи от три мача.
Полуфиналите са предвидени за 20, 23 и 26 март, а финалната серия за титлата – чак за 3, 6 и 9 май.
Специализираният волейболен сайт BGvolleyball.com и спортната интернет телевизия Sportmedia.tv ще излъчат два мача от четвъртфиналните плейофи при жените тази седмица.
Феновете ще могат да гледайт пряко в интернет пространството срещата ЦСКА-Демакс – ЕПУ (София), днес от 17:00 ч. в столичната зала „Васил Симов“. Другият мач, който ще бъде предаван пряко е именно двубоят в Казанлък между „Славия-СУ“ (София) – „Казанлък“, който ще бъде на 14 март (петък) от 17:30 ч. в столичната зала „Панайот Пондалов“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram