Юноши младша възраст на „Розова долина“ приключиха полусезона

В последния си мач за полусезона юношите младша възраст на ФК „Розова долина“ постигнаха равенство 2:2 срещу връстниците си от ФК „Стара Загора“. Резултатът е справедлив, поизмориха се децата от участието си в ученическите първенства, коментира срещата треньорът на малките „рози“ Антим Паральов. Голмайстор  в двубоя за отбора на Казанлък стана Ружди Таир. Признавам, че съм доволен, но ще мога да коментирам представянето на момчетата след изиграване през седмицата на последните отложени срещи за есента в групата, допълни Паральов.

Първата си контролна среща през изминалата седмица, дебют в своята история като тим, само на два месеца, изиграха и малките футболисти, водени от Антим Паральов във Футбол 7. Децата загубиха от възпитаниците на „Берое“ с 8:2.
В следващите дни предстоят финални двубои при най-големите възпитаници на казанлъшката футболна школа с треньор Антим Паральов.
В четвъртък юношите старша възраст на ФК „Розова долина“ ще посрещнат „Загорец“ Нова Загора. Срещата е от 15:00 часа, на ст. „Севтополис“2.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram