Шампионите на „Аргус ММА“ стягат сакове за Лас Вегас

Очаквано, шампионите на страната ни по ММА за аматьори Гюлтен Котелов в кат. 65 кг.  и Тенчо Караенев (93 кг.) , състезатели на казанлъшкия СК „Аргус ММА“, са част от националния отбор на България, който ще участва на Световното първенство за аматьори през лятото на 2015-та година.
В началото на следващата седмица, от 15 до 27 юни, Банско ще събере националния тим за последни тренировки, преди големия спортен форум.
Световното първенство по ММА за аматьори ще се проведе в Лас Вегас от 6 до 11 юли. Седем бойци, които спечелиха националните титли в своите категории, ще представят България в САЩ. Това са Николай Иванов (кат. 55 кг), Стелиян Иванов (60 кг), Гюлтен Котелов (65 кг), Фердун Османов (70 кг), Йово Николов (77 кг), Тенчо Караенев (93 кг) и Даниел Гълъбаров (120 кг).
Ще направя всичко необходимо момчетата да се чувстват комфортно по време на подготовката и на самото първенство, и да мислят само за победи и титли, обеща след държавното първенство президентът на  Българската федерация по ММА Станислав Недков.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram