Честито на Антоанета Мастева спечелила годишна награда от „Би Би Си Кейбъл“

Антоанета Мастева от град Казанлък спечели годишната награда за лоялни клиенти на „ Би Би Си Кейбъл“ за 2013 година.
Късметът на Антоанета донесе друг абонат на фирмата- Иван, който в последния работен ден на 2013 година закупи от „Би Би Си Кейбъл“ цифров приемник.
Благодарение на леката ръка на Иван, Антоанета Мастева спечели уикенд пакет в луксозен апартамент за двама в хотел „ Фамилия“ в град Трявна. Подаръкът от „ Би Би Си Кейъл“ Антоанета ще може да ползва през месец януари, в определено от нея време.
В томболата участваха няколко хиляди клиенти на „ Би Би Си Кейбъл“, заплащали в срок месечните си такси за ползваните услуги.

Късметът на Антоанета Мастева не е единственият подарък от „ Би Би Си Кейбъл“ в края на годината.
До 18-ти януари новите абонати на фирмата, сключили договори през последните два месеца на годината, за която и да е от услугите на „ Би Би Си Кейбъл“- цифрова телевизия или оптичен интернет, могат да получат своите подаръци от елхата на „ Би Би Си Кейбъл“.
В края на януари в Клиентския център на фирмата ще се тегли и томбола сред всички абонати, предплатили годишни такси за ползваните от тях услуги.
Жребий ще определи един от абонатите, който ще получи бонус – още една предплатена година, за която и да е от услугите на фирмата.

Щастлива и здрава Нова година!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram