Чакаме победа срещу „Сливен“

Волейболистките на ”Казанлък” ще се стремят към бърза победа с 3:0 над дебютантките от ВК „Сливен“ (Сливен), които в петък гостуват в зала „Багира”. Мачът започва от 18 часа и се очаква с нетърпениe от запалените по волейбола казанлъшки фенове. Срещата ще бъде предавана онлайн в клубния сайт – www.kazanlakvolley.com.
Сливенчанки подадоха в последния момент своята заявка за участие в първенството на женската Национална волейболна лига на България и набързо сглобиха женски отбор. Така станаха шестият тим , участник в надпреварата при женския елит.
„Излизаме за победа, нямаме право на грешка. Направихме добра базова подготовка по време на предсезонната подготовка и се надявам бързо да успеем да навлезем в победния ритъм“, коментира старши треньорът на „Казанлък” Петър Дочев.
Добра новина за неговите момичета, освен опита, като голямо предимство пред възможностите на гостуващия отбор, е и отшумяващата контузията на Виолина Николова, която се очаква да се завърне скоро на терена.
В последния си мач срещу шампионките от „Левски” волейболистките на Казанлък загубиха у дома с 0:3, затова и желанието за реванш пред казанлъшките фенове е толкова силно.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram