Усмивки, топлина и надежда донесе Дядо Коледа в ДМСГ „Мария Луиза”

С модно ревю, феерия от танци, драматизации, пресъздаващи атмосферата на Коледа и представящи мъдростта на българския народ, с много веселие и усмивки децата и колективът на Дома за медико социални грижи в Бузовград отбелязаха настъпващите Коледни и Новогодишни празници.

В празничната програма на Дома в Бузовград участие взеха и мажоретки от състава на СОУ „Екзарх Антим Първи“, танцьори от Клуба по спортни танци „Киара – Н“ при НЧ „Искра“ в Казанлък, малчугани от ОДЗ Мир в Бузовград и Коледарска група от НЧ „Цвятко Радойнов“ -Крън. За пореден път своето безгранично желание да работят с децата Бузовград показаха и младежи – доброволци, които участват с различни проекти години наред в ежедневието на Дома за медеко социални грижи „Мария Луиза“.

Много важен гост за всички присъстващи беше разбира се Дядо Коледа, който донесе пълни чували с изненади. Стоян Методиев за четвърта поредна година доставя радост на малчуганите от Дома, превъплъщавайки се в ролята на белобрадия старец, който освен всичко носи и много топлина и надежда за тези деца

С много благодарност директорът на Дома д-р Ивелина Панова изпраща 2012 година. В последния месец от годината институцията получи транш от своето финансиране, с което е осигурено нормалното функциониране на Дома през следващите няколко месеца. Благодарност и към всички онези, които са направили решителната стъпка към осиновяване на деца от там, тази година те са над 10. А в новата 2013 година д-р Панова си пожелава повече да бъдат децата от Дома, които ще открият топлината и ласката, грижата на семейството.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram