Турнир по стрелба и Ден на отворените врати в ОД МВР в Стара Загора за Деня на полицията

По повод празника на полицията 8-ми ноември – Архангеловден и тази година ОДМВР – Стара Загора организира турнир по стрелба и Ден на отворените врати. Турнирът ще се състои на 02.11.т.г. / петък/ от 14.00 ч., на стрелбището на ОДМВР. Поканени за участие са журналисти от местните и национални медии, ТДНС, служители на ОДМВР и представители от Съюз на офицерите и сержантите от резерва. Класирането ще бъде отборно и индивидуално. Награждаването на победителите ще се състои на същата дата от 16.00 ч. в ОДМВР-Стара Загора.

На 02.11.т.г. от 13.00 ч. непосредствено преди започване на турнира по стрелба, ръководството на ОДМВР Стара Загора, официално ще представи новия говорител на Дирекцията – Ваня Кръстева.

На 08.11.2012 г. / четвъртък/ полицейските служители ще посрещнат в ОДМВР и РУП деца от училищата, които в рамките на «Деня на отворените врати» ще имат възможност да се запознаят с полицейската дейност, предназначението на полицейските атрибути и др. Ще бъде организирана и демонстрация на сила и техника – кучета, автомобили, мотопатрули и др. За малките гости са организирани посещения на помещенията за задържане, както и демонстрация на сваляне на дактилоскопни отпечатъци. Викторина с въпроси ще привлече вниманието на децата по важни въпроси, а за всеки верен отговор ще има награда. Началото е предвидено за 11.00 ч.

М. Тонева

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram