С №13, кандидатите за общински съветници на „Заедно за силна община“ Анчо Шишков, Наталия Маринова и Веселин Василев

Бившият началник на казанлъшката Пожарна Анчо Шишков (на 66 г.) е част от листата с кандидати за общински съветници на КП “Заедно за силна община” Казанлък. Той започва работа във ведомствена противопожарна служба Арсенал в 1973 г., където остава до 2000 г. До 2017 г. е начело на РСПБЗН – Казанлък. Става и треньор на националния отбор по пожароприложен спорт (от 1996 до 2005 г.). Майстор е на спорта и действащ международен съдия.

52-годишната Наталия Маринова е ръководител на банков офис в Казанлък. През 1996 г. се дипломира в Стопанската академия „Димитър Ценов“ в Свищов със специалност „Счетоводство и контрол“. Седем години работи в казанлъшката оръжейница „Арсенал“, след което трупа солиден опит в банковия сектор и обогатява професионалните си умения, предпочитайки да се развива в родния си град Казанлък.

Инж. Веселин Иванов Василев е с 27-годишен стаж в едно от водещите предприятия на територията на община Казанлък – „М+С Хидравлик“. Възпитаник на Техническия университет в Габрово. 54-годишният инженер започва трудовия си стаж като шлосер в далечната 1996 г., но благодарение на своите качества и опит бързо израства в служебно отношение. Две години по-късно вече е Началник отдел „Метрологичен“ в Дирекция Качество на казанлъшкото предприятие. Днес е Директор „Качество и околна среда“ в „М+С Хидравлик“ и се радва на подкрепа и уважението на своите колеги.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram