Също като Стенли: Италианският фестивал подарява 300 перуки на онкоболни

Благотворителният „Щанд на солидарността“ отваря в петък със старта на 24-тото издание на фризьорски форум в Пловдив и по почина на казанлъшкия стилист Стенли ще бъдат дарени перуки за онкоболни

 

300 перуки ще подари на жени с онкологични заболявания специално създаденият „Щанд на солидарността“ по време на Италианския фестивал на красотата и прическата. Благотворителната инициатива стартира с откриването на престижния моден форум за фризьорство на 27 март, петък, и ще продължи включително до 29-и, неделя. Церемонията с официалното прерязване на лентата на 24-тия Италиански фестивал е насрочена за 11:00 часа в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив, съобщиха организаторите от „Christian of Roma“.

 

Жестът към страдащите от онкологични заболявания дами е продължение на традицията с благотворителни кампании от предишни издания на форума. През 2010-а „Щандът на солидарността“ подкрепи хората с редки болести, миналата пролет организаторите издадоха първия у нас каталог на Брайлова азбука с продукти за поддържане, стилизиране и възстановяване на косата.

 

На откриването на Италианския фестивал на красотата и прическата ще присъства стилистът от Казанлък Станимир Нанчев-Стенли, който на 8-и март раздаде 50 перуки на жени с онкологични заболявания.

 

От Лондон пристига светският ас Евгени Минчев. Певицата Ирина Флорин също ще присъства на церемонията в Палата 2.

 

Лентата щ

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram