Старшата възраст на „Казанлък“ пометоха конкуренцията си в Бургас

Девойки старша възраст на ВК „Казанлък“ изиграха поредния си успешен турнир в Бургас. Осем отбора от регион „Странджа“ играха всеки срещу всеки в първи турнир от държавното първенство за сезон 2014/2015 година. При пълно превъзходство на казанлъшката школа премина двудневния маратон, в който съставът ни постигна четири победи от четирите си срещи, приключили с по 3:0 гейма. Тоталното превъзходство на състезателките, водени от Петър Дочев, класира отборът на „Казанлък“ на първо място в турнирната таблица с 12 точки. Предстои да се изиграят още три кръга напролет. Домакин на регионалния турнир този път ще бъде Казанлък на 8 и 9 март.
Има планове момичетата да играят и в още един турнир тази зима – традиционния коледен турнир „Иван Николов“, който се провежда за 18-ти път, като домакин е „Звезди 94“ (София).
Междувременно девойките старша възраст, които са част от женския тим на клуба, се подготвят за предстоящите двубои от първенството на женския елит, продължаващи до началото на март.Във вторник ще се играе отложената среща с Левски (София)  в столичната зала „Христо Ботев“.
Междувременно, от ръководството на ВК „Казанлък“ съобщиха, че променят още един мач от програмата за седмицата. Вместо на 6 декември, събота, ден по-рано ще се играе срещата от 9-ти кръг на първенството със „Сливен“. Дебютанките ще гостуват в Казанлък от 18:00 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram