Симпатични подаръци за всички мини Царици Рози на Казанлък от кабелен оператор „ Би Би Си Кейбъл”

Със симпатични подаръци изненада всичките 24 мини Царици Рози на Казанлък тази вечер кабелен оператор „ Би Би Си Кейбъл”.

Фирмата вече трета година осигурява подаръци за най- малките  чаровници на Казанлък, като стремежът е подаръците да са полезни и интересни.

Дъждът  и студеното време не уплашиха нито участничките, нито публиката, която в продължение на 90 минути се наслаждаваше на таланта и рецитаторските  умения на казанлъшките 6 годишни чаровници, представителки на детските градини и ОДЗ-та от община Казанлък.

Освен подаръците- полезни книги- игри за всяко момиче и цветни моливи, всяка една от малките миски получи от „Би Би Си Кейбъл” и специално Удостоверение за лъчезарие. То се присъжда  ”за неотразимия чар и омая, невероятната усмивка, многообещаващите талант и красота, които следва да опази и надгражда. Защото истинската красота минава през голямото добро сърце!”.

24 те претендентки за корони на цветя,  се представиха в три тура: с рецитаторски умения, танцови умения и в третия тур демонстрираха бални тоалети.

Всички те поучиха короните и лентите си от Царица Роза 2014 година Гергана Петрова и нейните две подгласнички – Ренета Колева и Бетина Миткова.

Малките мини Царици Рози ще дефилират по казанлъшките улици още веднъж- като официалната свита на Царица Роза по време на карнавалното шествие на 8-ми юни, което е кулминацията на Празника на розата.

Деляна Бобева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram